Online marketing megoldások

Digitális Térképhálózat Cégkatalógus - A jövő hirdetési formája az interneten

🆓 A vírushelyzetre való tekintettel 2 hétre ingyenes megjelenést biztosítunk! 🆓

 50% - A vírushelyzetre való tekintettel most fél áron kínáljuk csomagjainkat - 50%

(igényelje ingyenes megjelenését az alábbi címen: terkephalozat.ugyfel@gmail.com)

Helyezze el cégét partnerünk digitális térképhálózatán a jobb elérés érdekében. Mi nem egyfajta keresési módot, hanem profilt kínálunk Önnek, amely által könnyedén elérhető lesz az Ön hivatalos weboldala, telefonszáma, elérhetősége, fotókkal csatolva, a megfelelő arculatot figyelembe véve.


Platinum megjelenés

Egy hónapra biztosítja a megtalálhatóságot. A lényege, hogy a főoldalon és minden hirdetési oldalon a hirdetések alatt nagyméretű képpel látszódjanak az előfizetők. Nagyban növelheti a forgalmát, weboldala látogatottságát.

40 000 .-

Gold megjelenés

Egy hónapra biztosítja a megtalálhatóságot. A lényege, hogy a főoldalon és minden hirdetési oldalon a hirdetések alatt kisméretű képpel látszódjanak az előfizetők. Nagyban növelheti a forgalmát, weboldala látogatottságát.

25 000 .-

Éves megjelenés

A szolgáltató a megrendelő profiljának a honlapon történő megjelenítése.12 hónapra biztosítja a megtalálhatóságot, növeli az oldala forgalmát és a kattintások számát - *most bevezető áron*

52 560.-

Fél éves megjelenés

A szolgáltató a megrendelő profiljának a honlapon történő megjelenítése. 6 hónapra biztosítja a megtalálhatóságot, növeli az oldala forgalmát és a kattintások számát - *most bevezető áron*

29 200.-


Az online jelenlét a mai világban elengedhetetlen egy vállalkozás számára. Felületünkön széles paletta áll rendelkezésre, hogy megfelelően képviselhessük ügyfeleinket az online térben. Olyan precíz, és jól működő média platformot hoztunk létre, mely kiemelkedő ebben a szférában. Felfigyeltünk arra, hogy a Google, nem csak a szalagcímekben szereplő szavak alapján keres az online térben, hanem az oldalunkon szereplő hirdetés leírásban is felismeri a potenciális ügyfél által keresett szavakat. Mi ezt a tulajdonságát használjuk fel a hirdetéseink szélesebb körben való elterjesztéséhez.

Reklámjaink pontosan az Ön által keresett ügyfeleket Önhöz fogja csoportosítani, hiszen a mi keresési formánkban tudunk megadni a Google által használt keresési formát.
Ez azt jelenti például, amikor otthon valakinél elkezd folyni a csap: mit csinál az ember? Fogja az okostelefonját, a Google-en elkezd keresni: "profi vízszerelő"

Az általunk megadott keresőszavak között ott lesz a "profi", az S.O.S, a vízszerelő, stb.
Mi nem egyfajta keresési módot, hanem PROFILT kínálunk Önnek, amely által könnyedén elérhető lesz az Ön hivatalos weboldala, telefonszáma, elérhetőségei, fotókkal csatolva, a megfelelő arculatot figyelembe véve. Az általunk üzemeltetett keresőben CÉLIRÁNYOSAN és monopolitást élvezően tudjuk elhelyezni vállalkozását.

Keressen bizalommal minket:
Tel.: +36 30 321 6658
E-mail: terkephalozat.ugyfel@gmail.com

Visszahívást kérek!