Sok éves múlttal rendelkező call centerünkkel több megbízónak nyújtunk teljes körű call center szolgáltatást maximális megbízói elégedettség mellett.

Elvégezzük megbízóink helyett telefonos munkáikat, legyen az bármilyen egyedi kérés! Semmi egyéb dolga nincs, mint kiadni a kért feladatot és a célszámokat. Napokon belül felépítjük az Ön projektjéhez tartozó csapatot. A tudást, szakmai tapasztalatot, irodai környezetet, folyamatos minőség-ellenőrzést és minden egyéb szükséges eszközt mi biztosítunk! Az operátorok a mi alkalmazásunkban állnak, Önnek csak egy költségszámlát állítunk ki.

Meleg vagy hideg-hívás | Ügyfélszolgálat vagy értékesítés | Hosszabb felmérés vagy rövidebb tájékoztatás | Időpont egyeztetés ügyfélhez vagy irodába | Lakossági vagy céges ügyfél | Ügyfél edukáció


Legfőbb tevékenységünk a Telesales, ami szolgáltatások vagy eszközök értékesítését foglalja magában.
Éves szinten több 1.000 új szolgáltatást értékesítünk, mellette több 1.000 eszközzel.
A meglévő ügyfelekkel történő hűségidő hosszabbítás meghaladja a 10.000-et. A részleg jelenlegi legnagyobb partnere a Magyar Telekom 40 aktív munkatárs közreműködésével.

Működésünk további meghatározó része a telefonos időpont foglalás, ahol előzetes tájékoztatást követően időpontokat egyeztetünk az ügyfelekkel partnereink számára.
(személyes találkozó, későbbi telefonos megkeresés és értékesítés céljából). Éves szinten 25.000 kiadott időponttal.

Ezen túl ügyfélszolgálati tevékenység, adategyeztetés, adósságkezelés, ügyfelek tájékoztatása például aktuális változásokról
és közvélemény kutatás/igényfelmérés is a portfóliónk része.


Ismertető dokumentumok


A telemarketingről


Az időpont egyeztetésről