Rólunk

Call center szolgáltatás mesterfokon

Tisztelt látogató!

Igényeihez igazodva keressük meg meglévő vagy leendő ügyfeleit.

Meleg vagy hideg-hívás | Ügyfélszolgálat vagy értékesítés | Hosszabb felmérés vagy rövidebb tájékoztatás | Időpont egyeztetés ügyfélhez vagy irodába | Lakossági vagy céges ügyfél

Mi elvégezzük Ön helyett telefonos munkáit, legyen az bármilyen egyedi kérés! Semmi egyéb dolga nincs, mint kiadni a kért feladatot és a célszámokat. Napokon belül felépítjük az Ön projektjéhez tartozó csapatot. A tudást, szakmai tapasztalatot, irodai környezetet és minden egyéb szükséges eszközt mi biztosítunk! Az operátorok a mi alkalmazásunkban állnak, Önnek csak egy költségszámlát állítunk ki.


Legfőbb tevékenységünk a Telesales, ami szolgáltatások vagy eszközök értékesítését foglalja magában.
Éves szinten több 1.000 új szolgáltatást értékesítünk, mellette több 1.000 eszközzel.
A meglévő ügyfelekkel történő hűségidő hosszabbítás meghaladja a 10.000-et. A részleg jelenlegi legnagyobb partnere a Magyar Telekom 30 aktív munkatárs közreműködésével.

Működésünk további meghatározó része a telefonos időpont foglalás, ahol előzetes tájékoztatást követően időpontokat egyeztetünk az ügyfelekkel partnereink számára.
(személyes találkozó, későbbi telefonos megkeresés és értékesítés céljából). Éves szinten 25.000 kiadott időponttal.

Ezen túl ügyfélszolgálati tevékenység, adategyeztetés, adósságkezelés, ügyfelek tájékoztatása például aktuális változásokról
és közvélemény kutatás/igényfelmérés is a portfóliónk része.


Ismertető dokumentumok


A telemarketingről


Az időpont egyeztetésről